ADDAMISSIA

24/03/2009

Me is happy!

Filed under: Stări de Spirit — Addamissia @ 7:32 PM
Tags: , , , , ,

He-he! Mi-s fericita! Dap, me is happy. Si asta pentru ca:

1. Voi primi, in sfarsit, coletul pe care il asteptam de o saptamana, fara sa fie nevoie sa ma cert cu argatele de la posta, ci pur si simplu cu ajutorul unui telefon dat direct la expeditor. Evident ca am fost super ultra mega giga draguta si amabila cu nenea de la telefon, ca doar vreau coletul, nu? Nu aveam de ce sa fiu morocanoasa si recalcitranta. Am asteptat doar o saptamana…

2. Azi nu muncesc acasa!!! Yuppy! Yuppy! Mda, dupa o luna in care am tras in fiecare zi si la birou si acasa si in weekend si in somn si in pat si sub pat…Sa fiu sincera? Azi nu lucrez acasa pana la ora 8 seara. Ca cica dupa 8 o sa pot lucra fiindca abia atunci o sa fie server-ul disponibil. Dar cum eu la 8 intru sa-mi fac baie (care dureaza o ora) si la 9 ma culc, nu cred ca mai conteaza ce zice nea’ server-ul, nu? Deci, printr-o deductie simpla d-aia cum am invatat io in facultate, azi nu muncesc acasa!

3. Mi-am gasit blogul pe o lista luuunga postata pe Hot City pentru a multumi tuturor femeilor care sustin blogosfera feminina. Este foarte dragut gestul facut de fetele de la Hot City si pentru asta eu, Addamissia, VA MULTUMESC!

Ma gandesc serios sa revin cu un post despre aceasta idee a celor de la Hot City, insa nu promit nimic. Daca promit, nu ma tin de promisiune. Asa ca mai bine astept pana imi vine cheful de scris si vedem atunci ce iese.

Mda, pan’ la coada ziua de azi nu s-a dovedit a fi o catastrofa, asa cum incepuse sa arate mai pe la pranz. E bine ca o sa adorm si in seara asta cu un zambet a la Sylvester (ala din desene animate) pe moaca. Sper ca a fost o zi buna pentru toata lumea. PUP!

P.S.: Asta chiar ca e un post pentru „My Thoughts of Good” 😛

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: