ADDAMISSIA

04/06/2009

Back…

Filed under: Miscelanea — Addamissia @ 9:25 PM
Tags: , , , , ,

M-am aşezat şi io în faţa calculatorului cu gândul să scriu ceva, că am cam tras chiulul printre atâtea fotografii şi nopţi pierdute la B Fit in the Street. Bine, aş putea spune că abia mi-am revenit din toată nebunia creată de festivalul cu pricina. Am ajuns şi io la zi cu somnul, în sfârşit. Dar să trecem la lucruri serioase, zic. Un prim motiv pentru care scriu acum este acela că draga şi iubita mea prietenă, soră şi conştiinţă în cele mai dese cazuri, Krynna, s-a decis (în sfârşit!) să scrie pe blogul său. Bravo Krynnuţa! Ştii că te-am susţinut întotdeauna şi o voi face până când o sa fim nişte babe ofilite şi obraznice 😀 . Nu mai lungesc lauda şi aprecierile la adresa ta că ştiu că nu-ţi plac. Prin urmare, baftă şi la mai multe posturi 😛 !

Apoi, într-o altă dezordine de idei, vreau să vă spun că la mine sună telefonul mai ceva ca la matrimoniale. Pe praful ăsta, aştia ai mei de la muncă s-au gândit că ne-ar mai trebui neşte forţă de muncă, mai ales că urmează perioada concediilor şi rămâne depozitul chel, fără oameni. Şi cum la noi un om face cât şapte, e musai să aducem ceva prospături în familie, ca să poată suplini cât de cât lipsa verigilor puternice. Eh, şi fiindcă mă plictisisem de cele enşpe mii de task-uri zilnice, a mea şefă s-a gândit să-mi mai coloreze puţin zilele şi mi-a plasat campania de angajări 😦 . Prin urmare, stai şi răspunde la telefoane, dă informaţii, cheamă-i la interviu, stai de vorbă cu ei, analizează CV-ul, aruncă-l cât colo când te apucă dracii… Bleah! M-aş putea consola cu ideea că vrem să angajăm numai băieţi, preferabil cu permis auto şi aşa mi-aş mai clăti şi io ochişorii 😀 , dar cine ştie ce fel de reprezentanţi ai sexului masculin îmi vor calca pragul biroului. În fine, văd io cum mă descurc. Cert este că telefonul sună, deci băieţii vor un job. Hehe 😀 ! Mă gândeam acum…io vreau băieţii ăştia pentru depozit, ceea ce înseamnă că se necesită o oareşcare forţă fizică, deci nu orice slăbătură, vai soarta lui. Afară e vară, e cald, în depozit trebuie să ridici cutii, să încarci şi să descarci marfă…aş putea menţiona că pe lângă CV este nevoie şi de o probă fizică la faţa locului 😀 , eventual fără tricou, că doar ce-am spus că e cald afară 🙂 . Mda, aş putea face asta,  că doar I’ve got the power acolo la mine pe tarla 😀 . Hehe, ce idee mişto. Cred că fetele de la depozit m-ar susţine în totalitate, indiferent de vârstă. Mda, foarte bună ideea…

Eh, revenind cu picioarele pe pământ, iete-te că a apus şi soarele, în sfârşit. Semn că trebuie să mă bag la somn. Ştiu că sună ciudat, dar încep munca la 7 dimineaţa, ceea ce înseamnă că dau trezirea la 5 every day,  monday till friday…Aştept băieţi frumoşi la interviu 😀 de mâine încolo. V-am pupat, see ya!

9 comentarii »

 1. vrei sa-l trimit pe domnul cu florile la interviu?? 😀

  Comentariu de sufletica — 04/06/2009 @ 11:24 PM

 2. io te sustin la propunerea aia fara camasa… dar ptk te sustin, faci niste poze? si te ajutam sa-l alegi pe ala cu mai multa pricepere si mai mult chef de munca :))

  Comentariu de lolissima — 05/06/2009 @ 1:26 AM

 3. @sufletica:
  Domnului cu florile i-as rapi vreo 2 ore din timpul lui pentru o „discutie” 😀

  Comentariu de Addamissia — 05/06/2009 @ 7:38 AM

 4. @lolissima: 😀 as vrea io sa pot sa fac si poze. Ideal ar fi sa am si la cine. Cine stie ce piese or sa vina. Va tin la curent 😀 .

  Comentariu de Addamissia — 05/06/2009 @ 7:42 AM

 5. Pai faci poze numai celor care merg mai departe la proba de rezistenta, ca acolo e interesant.:D

  Comentariu de krynna — 05/06/2009 @ 10:20 AM

 6. ti-am citit cu placere postul. imi place cum scrii, honestly, si nu vreau sa-ti fur calul 🙂 am zambit pe ici pe colo. mai c-as veni si eu la interviu… dar dupa ce termin cura 🙂

  Comentariu de Ciprian — 05/06/2009 @ 10:50 PM

 7. Hehe 😀 , te aştept dar dacă nu-mi spui că eşti tu, o să fiu tare nesuferită la prima vedere 😛 .

  Comentariu de Addamissia — 05/06/2009 @ 10:53 PM

 8. poze poze poze! inca nu? fa si tu un din ala cu mai sunt 3 zile, 3 ore si 15 minute :d ca sa stiu cand sa vin :))

  Comentariu de lolissima — 06/06/2009 @ 12:51 AM

 9. Bieți băieți.. 😆
  Frumos articol 🙂

  Comentariu de thornofrose — 06/06/2009 @ 4:20 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: