ADDAMISSIA

29/08/2009

Rara Avis…

Filed under: Stări de Spirit — Addamissia @ 10:10 PM
Tags: , , , , , ,

…cam asta am fost în ultima săptămână. Scumpă la vedere nu numai pe blogul meu, dar şi pe ale celorlalţi. Motivele ar fi un El şi o Ea, aici de faţă. Amândoi, personaje de joc. Şi nu orice joc, ci World of Warcraft, pentru cunoscători. Un joc care creează dependenţă, un joc absolut minunat, captivant, de care nu te poţi plictisi niciodată pentru că pur şi simplu nu ai cum. În jocul ăsta nu există noţiunea de monotonie. Ideea jocului este relativ simplă. Îţi creezi un personaj, în funcţie de rasă, sex şi tipul de caracter: hunter, warrior, druid, mage, paladin, warlock etc. Odată intrat în joc, iei quest-uri de la personajele non-player pe care trebuie să le îndeplineşti în schimbul unei recompense în bani sau în diverse alte chestii folositoare cum ar fi armura, îmbrăcămintea, încălţămintea sau mâncarea. Poţi să vinzi ceea ce nu-ţi trebuie şi bineînţeles, să cumperi cele necesare. Ai dreptul să înveţi două profesii şi câteva skill-uri auxiliare.

Trebuie însă să ţii cont de la bun început de care parte te dai. Dacă ţii cu binele, poţi face parte din Alianţă şi îţi poţi alege o rasă: human, night elf, gnome, dwarf, draenei. Dacă te dai cu răii, intri în Hoardă, unde ai de ales între rasele: orc, undead, tauren, troll, blood elf. Acuma, io m-am dat cu binele de la bun început. Ea face parte din Alianţă. De curând, am decis să văd şi cum e la vecini, în Hoardă, aşa că l-am creat şi pe El. Şi uite aşa, ăştia doi îmi papă tot timpul şi energia.  El ca el, că abia a prins viaţă, este un Blood Elf Hunter de nivel 7. Dar ea…de ea îmi este cel mai drag. Ea este o Night Elf Warrior de nivel 32, care mai are puţin şi face un an de când există. Eh, ce pasiune grea şi costisitoare mi-am ales 😀 . Dar nu mă las de ea! Cei care au astfel de hobby-uri ştiu ce înseamnă. În rest, sunt bine, sănătoasă :-)) … Dacă dispar, să ştiţi că sunt la joacă.

Un comentariu »

  1. Pot sa te contrazic? 😀
    Am jucat wow si am ajuns la level 48. Dar de cand s’a mutat sv pe wotlk parca nu mai am chef de joc. Pentru ca in timpu in care sv se configura pt wotlk a trebuit sa joc pe altele. Si parca nu era aceeasi pasiune gen joc cu primul char. Si ma simteam oarecum aiurea ca imi lasam ‘prima iubire’ la lvl 48 :-. Btw, joci cumva pe xwow? 😀

    Comentariu de Ada — 01/01/2010 @ 8:45 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: