ADDAMISSIA

21/10/2009

Despre despărţiri

Filed under: Stări de Spirit — Addamissia @ 12:00 PM
Tags: , , , ,

Cine naiba ştie cum ne duce viaţa asta? Azi ne iubim, mâine ne batem. Asta în cel mai rău şi urât caz. Sunt însă şi situaţii în care totul se termină frumos, mă rog, frumos adică fără bătăi, certuri şi scandaluri. Există relaţii care se termină politicos, respectuos, cu loc de bună ziua, cu ieşit la o cafea… Există, serios. Bine, ieşitul la cafea se face după ce s-a mai şters din durerea despărţirii. Dar există, se poate.Trebuie să putem. La urma urmei, suntem oameni maturi, nu? Nu ne putem purta ca nişte copii şi nici ca sălbaticii din triburile africane. Important este să te respecţi şi să-l respecţi şi pe cel care a decis să urmeze un drum diferit de al tău. Dar, vorba cântecului, dacă îmi spunea cineva acum nu-mai-ştiu câţi ani că va pleca de lângă mine sau că eu voi pleca de lângă el, îi şi dădeam una-n gură ăluia care a avut tupeul să gândească asta. Nu credeam. Însă timpul trece, ne schimbăm, ne maturizăm, întâlnim alţi oameni şi ne îndrăgostim de ei şi…gata. S-a dus o dragoste, iată cum începe alta. A naibi viaţa asta, şmecheră mai e.

4 comentarii »

 1. mda, ultima mea poveste de dragoste. Am intalnit-o exact cu 2 zile dupa ce a plecat la ai ei in Italia, ne-am indragostit, am asteptat-o 2 luni din vara, pentru ca apoi sa se intoarca acasa si implicit la mine. A urmat o luna de neuitat, o casa plina de amintiri frumoase, muscaturi, pupaceli, imbratisari, sentimente, pasiune & CO. Dar iata ca scoala a inceput si am stat mai mult timp despartiti de licee si programul care nu ne avantaja….sentimentele ei s-au dus, ale mele au devenit obsedante…pleaca din nou in italia 2 sap, plang teribil de dorul ei, se intoarce, s-a hotarat sa ne despartim, accept ca un idiot pt k stiu k nu ma mai iubeste, plang cum nu am plans niciodata in viata mea…azi trebuia sa facem vreo 5 luni… 😐

  Comentariu de bazyleus — 21/10/2009 @ 6:36 PM

 2. O sa treaca…toate trec. Important e sa ai rabdare. Nici nu o sa stii cand o sa apara altcineva. Ai incredere in tine 🙂 .

  Comentariu de Addamissia — 21/10/2009 @ 6:39 PM

 3. Eu nu stiu cum am reusit sa raman prietena cu fostii din viata mea. Dupa dspartire parca ne-am inteles mai bine decat atunci cand era impreuna. La orice ora, in zi si in noapte stiu ca daca as avea nevoie, am pe cine sa ma bazez. Mereu am fost de parere ca ar trebui sa culegem tot ce a fost frumos din acea relatie si sa mergem mai departe. Nu are sens sa ne scuipam pe strada cand ne intalnim. Nu de alta, dar eu as fi in pierdere… nu stiu sa scuip :))

  Comentariu de sufletica — 21/10/2009 @ 8:38 PM

 4. :)))) mi-a placut ce ai spus. Asa e, trebuie sa culegem tot ce a fost frumos si sa zambim. Viata merge inainte.

  Comentariu de Addamissia — 21/10/2009 @ 8:49 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: