ADDAMISSIA

18/01/2010

Am comis-o…

Filed under: Miscelanea — Addamissia @ 1:00 PM
Tags: , , , , ,

N-am scris tot weekend-ul pe blog. Am stat cuminte, mi-am adunat gândurile, mi-am calmat nervii şi m-am jucat WoW până am zis că leşin pe tastatură. Acum, dacă tot mi-am revenit, măcar să vă pun la curent cu ce mi s-a mai întâmplat, nu? Unii dintre voi ştiţi deja de isprava mea de vineri. Sufleţica ştie 😀 . Pentru restul, vă informez că mi-s oloagă. Deţin una bucată picior drept ţintuit bine de tot într-o atelă până la genuchi. Motivul? Am făcut o entorsă de toată frumuseţea. Am călcat strâmb pe scări, la muncă, de am zis că mor de durere. Dar nu m-am dus imediat la spital, bineînţeles. Cum să fac una ca asta? Am stat cu nebunii mei la caterincă, la dixtraţie, cu piciorul umflat, căţărat pe cutii. Ce-mi trebuia mie spital? Nici măcar sus în birou nu am vrut să stau. Mă plictiseam de una singură acolo. Într-un mare final, am ajuns acasă, m-a aruncat tata în maşină şi dă-i bătaie până la spital unde mi l-au pus p-ăsta micu’ în atelă. Cică miercuri trebuie să mă duc să o dau jos şi să-mi pună ghips, cu care trebuie să stau vreo 15 zile. Crunt 😦 !

Pe bune, sunt traumatizată de faptul că nu pot să mă mişc, nu pot să ies din casă, nu pot să fac nimic la fel ca înainte. E groaznic. Ştiu că unii ar spune că o să fie fain, că nu mă mai duc la muncă şi că mi se fac toate poftele, că mi se aduce masa la pat şi restul. Dar pentru mine este infernal ce se întâmplă. Detest să depind de cineva, nu-mi place să-mi facă altul treburile şi nici nu-mi place să iau masa la pat.

Iar despre serviciu, vă spun sincer că mor de ciudă că nu pot să stau cu nebunii mei acolo, că nu pot să ajut cu inventarul pe care tocmai l-am început, că nu putem să ne dixtrăm cu toţii ca până acum. Deci, este o situaţie absolut groaznică. Nu sunt genul ăla bolnăvicios, nici nu-mi doresc să-mi petrec zilele în pat. Deja am făcut febră de la atâta ţoipăit într-un picior prin casă.

Singurul avantaj pe care îl văd în situaţia asta este acela că am timp de blog şi de noul proiect pe care l-am creat la începutul acestui an. Spun că l-am creat pentru că tocmai aşa este. Este creaţia mea şi voi munci ca să devină realitate. Nu vă spun mai multe pentru că nici nu sunt prea multe de spus. O să vedeţi despre ce este vorba când o să fie gata, probabil peste vreun an-doi, dacă mai suntem p-aici. Eu cu siguranţă voi fi 😀 .

În fine, cam asta fu peripeţia mea. Ce copil cuminte sunt :)))).  Hai vă pup, aveţi grijă cum şi pe unde călcaţi. Altfel intrăm toţi în medicale 😆 .

Pî.Sî.: Melodia asta exprimă starea mea de spirit. Îmi place la nebunie. Să mă vedeţi cum dau din cap pe ea 😆 .

8 comentarii »

 1. Prin 93-94 m avut entorsa la genunchi si ar fi trebuit sa stau 2 saptamani cu piciorul in ghips si dupa inca 1 luna sa nu fortez piciorul. Pe vremea aia mergeam in fiecare week-end pe munte. Dupa ce am simtit ca ma urc pe pereti de oftica in prima sambata pentru ca toti prietenii mei erau la munte saptamana urmatoare, desi mai trebuia sa stau cam 4-5 zile in ghips, l-am dat jos si am plecat in drumetie.

  Comentariu de ₤utic — 18/01/2010 @ 4:48 PM

 2. @Vlad: 😀 la cat de nebuna sunt, ma vezi ca incep sa ma duc la sala imediat ce-mi dau ghipsul jos. Nu-mi da idei 😆 .

  Comentariu de Addamissia — 18/01/2010 @ 6:37 PM

 3. Bre, io zic sa vezi partea buna a lucrurilor. Cine cade la inceput de an (hmm… tu ai calcat stramb-tot aia e) cica se marita. Asa ca io fug sa imi aleg modelul de rochie. Pana una alta, n-am voie sa ies din casa… hahaha… azi s-a confirmat. Am gripa… yuppiiiiiiiiii stau acasa :))

  Comentariu de sufletica — 18/01/2010 @ 8:30 PM

 4. @Sufletel: :)))) mi s-a spus de un milion treaba cu maritatul de cand mi-am busit piciorongul :)))). Dar nu stiu daca ma vrea iubitul 😦 .

  Comentariu de Addamissia — 18/01/2010 @ 8:34 PM

 5. E, cum naiba sa nu te vrea?a? Frumoasa esti, desteapta esti… doar ca esti un pic oloaga acu… dar trece. 😀

  Comentariu de sufletica — 19/01/2010 @ 2:51 PM

 6. Nu ma mai vrea, bre. D-aia am schimbat statusul pe Facebook aseara 😀 .

  Comentariu de Addamissia — 19/01/2010 @ 3:21 PM

 7. Hahahaha… si eu credeam ca esti doar la agatat pe facebook 😀 Nu am crezut ca de-fapt era o stare de sine. Of… ce toanta sunt.

  Comentariu de sufletica — 19/01/2010 @ 5:31 PM

 8. Eh, uite ca fu adevarat…din pacate…

  Comentariu de Addamissia — 19/01/2010 @ 6:04 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: