ADDAMISSIA

23/04/2010

Ce-am mai făcut…sau nu

Filed under: Stări de Spirit — Addamissia @ 8:00 AM
Tags: , , , , , ,

Aşa deci, ieri v-am trântit repede o melodie şi gata, am scăpat de voi 😆 . Azi însă vă ţin de vorbă, am chef de vorbă, ca să zic aşa. Sau  poate am acum, cât stau să scriu postarea asta.

În fine, să vă povestesc ce am sau ce nu am făcut în astea aproape două săptămâni de chiul. Am stat pe lângă casă, n-am mai plecat nicăieri în afara Bucureştiului şi asta din pricina unor probleme de sănătate care nu au rezolvare în viaţa asta şi care, chiar dacă nu sunt ale mele, mă afectează extrem de puternic. M-am plimbat prin parcuri, am petrecut timp cu un person la care ţin foarte mult, m-am apucat iar de fumat, am muncit de mi-au sărit capacele, am slăbit…

La muncă ne-au mers fulgii la toţi pentru că până la 1 Mai trebuie să ne mutăm în noul nostru sediu iar asta a presupus câteva tiruri pline ochi cu marfă de transportat zilnic şi nu numai. Abia ieri am apucat să strângem şi catrafusele din birou şi să ne mutăm şi noi, fetele de sus 😀 . Toată afacerea asta a presupus zile întregi de plecat la 6 la muncă, întors la 8, culcat la 9 şi luat de la capăt a doua zi.

Aşa ca persoană fizică, am avut pe alocuri şi o ţâră de timp pentru mine, timp pe care l-am petrecut cu fetele mele, Cătălina şi Krynnuţa, dar mai ales şi mai ales cu criticul meu numărul unu, omul care îmi mănâncă zilele într-un mod plăcut, nu dăm nume, care tocmai ce şi-a scos şi el piciorul din ghips 😆 la 2 luni distanţă după mine 😆 .

În rest, nu prea am cu ce să mă laud. Nici măcar la proiectul pe care l-am creat pe la începutul acestui an n-am mai lucrat. Însă am primit ameninţări clare de la partenerul meu de afaceri din dreapta, aici imediat cum te uiţi pe blog 😆 că o să ne apucăm serios de treabă.

Eh, hai că deja m-am plictisit scriind şi vreau să-mi mai rămână chef şi pentru alte zile că după aia iar trag chiulul. Cine ştie, poate mă enervez şi închid blogul. Probabil că mi-aş lua muuulte înjurături 😆 . Hai v-am pupat, ne mai conversăm.

5 comentarii »

 1. Pai pana sa iti vina niste idei de-astea de inchidere eu zic sa ne vedem si noi. Nu de alta dar poate iti scot eu fluturasii din cap. Cred ca de la mutarea aia ti se trage.:D
  Ne auzim curand… curand… mult mai curand decat crezi.

  Comentariu de sufletica — 24/04/2010 @ 2:38 AM

 2. Miercuri sau Joi 😀 .Poate atunci scap si io la niste ore rezonabile de la munca :)) .

  Comentariu de Addamissia — 24/04/2010 @ 12:04 PM

 3. Salut, sunt interesat de un link exchange cu acest blog
  Intră şi vezi dacă bloguleţu meu se încadrează ceriţelor tale, iar dacă trece testu, lasă mesaj cu titlu care vrei să te trec şi adresa, să nu uit pe cine să trec
  O zi bună

  Titlu : Informatii
  Adresa : http://informatiinews.blogspot.com/

  Comentariu de Cristi — 09/05/2010 @ 7:09 PM

 4. ok gata esti si la mine 🙂 numa bine şi succes cu blogul

  Comentariu de Cristi — 09/05/2010 @ 8:02 PM

 5. @Cristi: Multumesc, toate cele bune si tie.

  Comentariu de Addamissia — 09/05/2010 @ 8:04 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: