ADDAMISSIA

17/05/2010

Am boală…


…pe toţi ăştia care-şi plâng de milă într-una. Mamă dar ce pornită sunt pe ei. I-aş schingui, tot sadismul din mine s-ar dezlănţui pe ei. Frate, fiecare are probleme de tot felul, care mai de care mai grave sau mai banale. Dar dă-o-n spanac de miorlăială, nu suport personii de genul ăsta. Una e să plângi de durere, de necaz, din cauza unor probleme serioase şi alta e să miorlăi că n-are cin’ te-nvăli noaptea. E de-a dreptul şi de-a stângul patetic!!! Of, ce să ne mai povestim, n-am muiere, hai să plâng. N-am benzină, hai să plâng. Hai mai bâşti, zic eu!

Şi da, sunt rea azi, acum, aici. What’s the point of being good? Sunt şi voi continua sa fiu ok faţă de oamenii pe care îi iubesc şi îi apreciez. Unii dintre ei sunt şi pe aici, prin blogosferă. Dar miorlăiţii, vai de fundul lor! Să dea click în altă parte, I don’t give a fuck!

Nota Autorului: Această postare se vrea a fi un manifest la adresa tuturor celor care se ghidează în viaţa asta după aparenţe şi după prima impresie. De fapt, tocmai am făcut un pleonasm. Întotdeauna prima impresie este o aparenţă. Cu toţii jucăm teatru, din diverse motive. Mai ales la începutul unei relaţii, indiferent de natura acesteia. Timpul este singurul care poate atesta valoarea sau non-valoarea unui om.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: