ADDAMISSIA

28/06/2010

Către cel care mă caută…iar…


Stimate cititorule…sau pe limba ta, bă gâscă ce eşti. Da, tu ăla care mă citeşti şi mai apoi dai cu gura în stânga şi-n dreapta că te simţi ofuscat de ceea ce ai citit. Chiar crezi că tot ceea ce scriu aici are legătură cu tine? Sau dacă vorbesc despre cineva, acel cineva eşti tu? Eu ştiu că te simţi important, aşa ca persoană fizică, dar eşti important în lumea ta. În lumea mea nu reprezinţi nimic.

Cu siguranţă va veni momentul în care lumea ta se va zdruncina şi vei cădea de pe piedestalul pe care te lăfăi. Nu aştept momentul ăla, nu-s masochistă să-ţi vreau răul. Pur şi simplu aş vrea să înţelegi că dreptul la libera exprimare este decretat prin Constituţie şi că d-aia s-au inventat blogurile şi alte forme de comunicare, tocmai pentru a da frâu liber gândurilor, ideilor şi sentimentelor.

La fel de bine există şi posibilitatea de a alege ceea ce vrei să lecturezi în timpul tău liber. Nu văd de ce te opreşti la acest blog, din moment ce nu-ţi convine ceea ce întâlneşti aici. Totodată, nu înţeleg de ce îl interoghezi pe nea Gogu (Google, pentru necunoscători) cu privire la numele Addamissia. Da, exist pe Gogu, nu-ţi face probleme. Voi exista pentru mult timp în online, sub multe forme, nu numai cu acest blog.

Sfatul meu, prietenesc de altfel, este să-ţi vezi de viaţa ta tragi-comică. Limitat ai fost, eşti şi vei fi în continuare, sub multe aspecte, le ştii tu mai bine.

În final, aş vrea să-ţi aduc aminte că acesta este blogul meu unde scriu ce vreau, cât vreau, cum vreau. Şiii nu uita: Nu-ţi convine? Dă-i drumu’ d-aici!

5 comentarii »

 1. Ups. Mandra isi scoate coltisorii la atac??? Fetita, de ce trebe tu sa te amarasti pentru „fiescare”. Lasa-i mama sa se strofoce singuri. Mi-a placut la nebunie aia cu „piedestalul”, am si eu una care sta cocotata pe un zgarie nori, dar sa vezi cand o sa vina teroristii si o sa ii darame „piedestalul”… maaaaaama… eu sunt masochista, as vrea sa o vad cazand de acolo :))

  Comentariu de sufletica — 28/06/2010 @ 8:19 PM

 2. Eu imi scot coltii mai rar pe blog. Dar cand vad reactiile unora referitor la ceea ce scriu aici, iau foc.

  Comentariu de Addamissia — 28/06/2010 @ 8:29 PM

 3. Cred că faptul că îi scrii îi dă satisfacție, chiar dacă nu îi adresezi cuvinte de laudă. Pentru că se crede (iar) important. :))

  Comentariu de Cipri — 29/06/2010 @ 1:11 AM

 4. Nope, o sa se ofuscheze si mai tare 🙂 .

  Comentariu de Addamissia — 29/06/2010 @ 7:55 AM

 5. Salut ,sunt administratorul site-ului http://www.fete24.info (page rank 2,3500 unici pe zi) si iti scriu acest comentariu pentru incheierea unei colaborari de tipul schimb de link(linkul tau va aparea in footer) .Daca esti deacord trimite-mi codul tau pe emailul fete24.info[@]yahoo.com , pe mine trece-ma cu titlul coafuri de ocazie,multumesc.

  Comentariu de coafuri de ocazie — 30/06/2010 @ 3:06 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: