ADDAMISSIA

24/08/2010

No more litoral românesc!


La fel ca mulţi alţii, am ajuns şi eu la o concluzie (finally!): este ultimul an în care îmi mai petrec concediul la marea noastră. N-am nimic cu marea, săraca, dar serviciile hotelurilor noastre, mobila de acum 30 de ani, apa care mai mult pică decât curge, nepăsarea, nesimţirea, lipsa de respect şi multe altele mă fac să declar concediul de săptămâna viitoare ca fiind ultimul petrecut în hotelurile noastre.

Probabil că o să întrebaţi de ce mă mai duc şi de data asta. E simplu de răspuns. Totul ţine de prostul meu obicei de a pleca pe fugă, pe nepusă-masă, după cum îmi tună. Mă gândesc serios să schimb tactica asta a mea, cel puţin în ce priveşte mersul la mare. Cu muntele nu am nimic, deocamdată 😀 .

Acestea fiind spuse, mă duc să-i dau o pupă de „la reve-ntinde-o” Mămăiţei şi să-i transmit că dacă mai trec pe la ea, o să fie scurt si pur întâmplător.

7 comentarii »

 1. […] No more litoral românesc! Tue Aug 24, 2010 19:58 pm La fel ca mulţi alţii, am ajuns şi eu la o concluzie (finally!): este ultimul an în care îmi mai petrec concediul la marea noastră. N-am nimic cu marea, săraca, dar serviciile hotelurilor noastre, mobila de acum 30 de ani, apa care mai mult pică decât curge, nepăsarea, nesimţirea, lipsa de respect şi multe altele […] […]

  Pingback de No more litoral românesc! - Ziarul toateBlogurile.ro — 24/08/2010 @ 8:02 PM

 2. Las’ nevastă, că la anu’ mergem la turci sau la greci 😉

  Comentariu de Cipri — 29/08/2010 @ 1:55 AM

 3. As pleca si eu pe alte meleaguri la mare dar cu un copil de 3 ani, 4 la anu’ prefer sa stau p’acilea ca daca doamne fere se intampla ceva sa ma pot intelege cu cei de care am nevoie.

  Comentariu de Lutyk — 30/08/2010 @ 10:28 AM

 4. Prima data cand am fost pe ” Litoralul Romanes ” a fost in 1986 cand aveam 10 ani. Dupa 21 de ani, in 2007 m-am hotarat sa merg din nou in aceeasi statiune la acelasi hotel. Nu vreau sa intru in amanunte dar in viata mea, cat voi trai nu mai merg la mare in RO, pacat de tara asta !

  Comentariu de Peter Robert — 31/08/2010 @ 12:29 AM

 5. @Cipri: la greci, iubire, acolo e misto.
  @Vlad: inteleg perfect punctul tau de vedere si ai dreptate. Dar cred ca se poate si cu cei mici. Am foarte multi prieteni care fug cu copiii in diverse locatii din Europa si e totul ok.
  * Scuze amandurora pt raspunsurile intarziate, sunt fugita la mare 😀 . Intru mai rar pe blog.

  Comentariu de Addamissia — 31/08/2010 @ 8:34 PM

 6. ce litoral frate… si asa a fost gol anul asta. Mai bine la bulgari, mai ieftin si mai frumos!!!!

  Comentariu de Produse naturiste — 05/10/2010 @ 2:18 PM

 7. Adevarul asta este. Nu se merita sa-ti petreci concedi-ul pe litoralul romanesc. Toate sunt foarte scumpe, pornind de la cazare pana la mancare, iar serviciile sunt 0. Anul asta am fost si eu 10 zile pe litoralul nostru drag, dar, avand in vedere ca m-am plimbat ca tiganul cu cortul dintr-o statiune in alta, unele m-au surprins in mod placut, altele au lasat de dorit. De exemplu mi-a placut foarte mult Neptun. E curata, in primul rand. Dar, am ramas dezamagita de Vama Veche. A fost pentru prima oara cand am mers la plaja in Vama si a fost foarte aiurea. Apa era foarte murdata, plina de alge si mai avea si o culoare dubioasa, de la nisip. Plaja la fel. Foarte mica si foarte murdara, plina de scoici care te inteapa la picioare, pet-uri, ambalaje si tot ce vrei. Pentru anul viitor ma gandesc foarte serios sa vad un alt litoral. E mult mai ieftin si mai frumos comparativ cu al nostru:(

  Comentariu de biancabibiri — 08/10/2010 @ 11:05 AM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: