ADDAMISSIA

05/10/2010

Frig al naibi, monşer…


Şi ca să-mi fie şi mai frig, zic să-mi mai fâlfâi puţin degetele devenite ţurţuri peste taste, aşa de dragul diversităţii. Lumea aşteaptă să vină căldura. Au scris ăştia la radio că pe la orele 22:00 se pompează căldură la calorifere. Dar eu ştiu că dacă domnu’ administrator nu vrea să bage lumea la cheltuieli aşa devreme, nu coboară în beci să dea drumul la conducte. Prin urmare, cred că până dimineaţă voi fi congelată :lol:.

Cu gândul la frig, mi-am adus aminte că atunci când eram mici, doamnele învăţătoare ne puneau să aducem de acasă nişte trenţe pe care să le punem peste bănci, pe post de faţă de masă. Nu de alta, dar şcoala era săracă, săraca de ea 😀 , şi nu dispunea de fonduri necesare pentru a asigura coatelor noastre muncitoare confortul termic astfel încât să putem exersa beţişoarele şi bastonaşele fără a tremura.

Acum simt iar acel disconfort la mine în casă. Mi-au îngheţat coatele şi toate închieturile mâinilor de la biroul ăsta rece 😦 . Am o mână mai rece decât cealaltă. Dreapta e mai rece, fiindcă trebuie să stea pe maus. Stânga se mai fofilează ocazional prin vreun buzunar. Chiar ar fi utilă treanţa aia de care vă povesteam mai sus. Dar dacă vreau să pun ceva pe biroul ăsta, ar însemna să fac o aroganţă 😀 . Ar trebui să vandalizez una din feţele de masă :lol:, ceea ce ar însemna o tornadă de înjurături la adresa mea din partea proprietarei, mama 😀 . Aşa că, mai bine nu. Aş vrea să dorm în patul meu la noapte, nu pe preş 🙂 .

Şi dacă tot am renunţat şi la posibila aroganţă care m-ar fi salvat de la un început de artrită, cred că renunţ şi la ideea de a sta trează, la pândă, doar doar aud apa curgând prin calorifer. N-avem noi norocul ăsta….

5 comentarii »

 1. Fata mea, dupa cum nu stii, Morom3t3 este termohnician. Daca te uiti cu atentie in globu lui o sa-ti dai seama ca asa este.

  Deci, pentru inceput, cumpara-tz un magnet. pe urma du-te la fier vechi si cumpara-ti un calorifer, cat mai mare (suprafata de disipare a energiei termice sa fie mare), Pe urma un furtun cu care vei face conexiunea dintre furtunul de la dush si calorifer si calorifer, gaura de evacuare a apei din bae.
  Peorma pui magnetu pe apometru si deschizi robinetul in asa fel incat sa nu se miste rotita apometrului.

  Ienergie termica gratuita…

  Comentariu de Morom3t3 — 05/10/2010 @ 10:02 PM

 2. @Morom3t3: Da, straşnică idee 😆 . Aş pleca acum la un centru de fier vechi, dar e cam frig 😆 .

  Comentariu de Addamissia — 05/10/2010 @ 10:06 PM

 3. […] Frig al naibi, monşer… Tue Oct 05, 2010 21:52 pm Şi ca să-mi fie şi mai frig, zic să-mi mai fâlfâi puţin degetele devenite ţurţuri peste taste, aşa de dragul diversităţii. Lumea aşteaptă să vină căldura. Au scris ăştia la radio că pe la orele 22:00 se pompează căldură la calorifere. Dar eu ştiu că dacă domnu’ administrator nu vrea să bage lumea la cheltuieli […] […]

  Pingback de Frig al naibi, monşer… - Ziarul toateBlogurile.ro — 05/10/2010 @ 10:13 PM

 4. Bag eu de seama, ca ti-au inghetat degetelele de tot. Nu mai vad nimicuta pe acilea. Tztztztztz. Hai, la treaba, ca tremur in fata ecranului si n-am ce sa citesc.
  Pies: sper ca esti ok. Nu ne-am mai auzit cam de multisor. Nu?

  Comentariu de sufletica — 14/10/2010 @ 11:22 PM

 5. […] se mira de zborul timpului care e cand prea lent cand prea rapid, Addamissia: deja se plange de frig. Oare ce o sa faca la iarna cand vin “caldurile” artice? Aimee: […]

  Pingback de LeBaDute si LeBaDoi | Elucubratii — 02/11/2010 @ 12:42 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: