ADDAMISSIA

01/01/2011

Câteva cuvinte…

Filed under: Stări de Spirit — Addamissia @ 8:43 PM
Tags: , , , , ,

Mama lui de 2010…a trecut…nu ştiu dacă să-mi pară bine sau rău, probabil că voi decide pe parcurs. Eh, dacă tot m-am apucat de scris acum, măcar să vă urez toate cele bune tuturor, să vă ocolească necazurile, bolile, tristeţile, gândurile negre şi…să aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi.

Trag speranţă ca anul ce tocmai a început să nu mai aducă veşti proaste, din contră. Ştiţi cum se spune, tot răul sper bine 🙂 . Colegii mei de birou mă pândesc ca nu cumva să-mi rup iar vreun picior pe 15 ianuarie, aşa cum s-a întâmplat anul trecut 😆 , semn rău pentru anul 2010 la momentul acela. Le-am promis că le voi rupe pe amândouă dacă mă calcă pe nervi mai mult decât trebuie 😆 . Glumesc 🙂 . La câte necazuri am, fix asta mai lipsea.

Eh, dar să nu ne întristăm de la început de an. Ştiu că am zis p-aici că voi scrie în continuare pe blog…mi-ar plăcea să cred asta…însă evenimentele din viaţa mea nu îmi mai dau voie să mă concentrez asupra altor treburi. Poate doar dacă situaţia evoluează favorabil şi viaţa familiei mele se va mai lumina cu veşti bune. Ştiu că o mare parte dintre voi nu ştiţi despre ce este vorba. Nici nu trebuie. Sunt probleme cu care se poate confrunta orice familie şi care ne secătuiesc de toate energiile şi puterile de care dispunem. Sunt momente grele în care tot ce mai contează pe pământul ăsta este să fim alături de cei pe care îi iubim, indiferent de timpul pe care îl mai avem sau îl mai au de trăit.

Cam atât am avut de spus pentru moment. Vă pup pe toţi cei care mai daţi câte un click întâmplător pe aici. Sper să mai revin…

5 comentarii »

 1. […] Câteva cuvinte… Sat Jan 01, 2011 20:43 pm Mama lui de 2010…a trecut…nu ştiu dacă să-mi pară bine sau rău, probabil că voi decide pe parcurs. Eh, dacă tot m-am apucat de scris acum, măcar să vă urez toate cele bune tuturor, să vă ocolească necazurile, bolile, tristeţile, gândurile negre şi…să aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi. Trag […] […]

  Pingback de Câteva cuvinte… - Ziarul toateBlogurile.ro — 01/01/2011 @ 9:03 PM

 2. Toate cele bune si pentru tine. Sa ai un an mult mai bun decat cel care tocmai a trecut. Nu sunt cuvinte pentru rezolvarea problemelor, insa trebuie sa tinem capul sus si sa speram ca totul o sa fie bine. Sper din toata inima ca asa o sa se intample pentru tine. Te pup.

  Comentariu de sufletica — 07/01/2011 @ 2:07 PM

 3. @Sufletica: Iti multumesc din suflet pentru gandurile bune. Conteaza enorm, mai ales in momentele astea cand timpul a devenit cel mai mare dusman al meu…

  Comentariu de Addamissia — 07/01/2011 @ 6:45 PM

 4. Cica anul acesta este anul iepurelui si este un an linistit, insa dupa cum a inceput in lumea araba numai linistit nu e , asa ca sa ne mai luam dupa astrologi.

  Comentariu de Iasi — 27/02/2011 @ 9:48 AM

 5. Buna
  Sunt administratorul site-ului http://iasi365.com si as dori sa facem un schimb de linkuri. In speranta ca voi primi un raspuns pozitiv, iti urez toate cele bune si inspiratie la scris.
  Astept raspuns indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ.

  Comentariu de Iasi — 08/03/2011 @ 9:37 AM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: