ADDAMISSIA

25/10/2015

Sa reinviem blogroll-ul!

Filed under: Miscelanea — Addamissia @ 9:13 PM
Tags: , , , , , ,

De astazi voi lansa la apa noul blogroll, locul unde voi pune numele virtual al celor pe care ii admir si pe care imi doresc sa ii citesc in putinul timp liber pe care il am.

Intamplarea face ca primele doua nume din blogroll sa fie si doua persoane pe care le apreciez enorm. Una dintre ele este Nina Despa, un om deosedit, un suflet cum rar ne este dat sa mai intalnim in zilele noastre, o prietena in adevaratul sens al cuvantului.

A doua persoana este Cipri Palamariu, omul de care ma leaga amintiri placute despre blogging, multe conversatii intinse pe ore si dragostea pentru un oras minunat: Brasovul 🙂 .

Voi continua sa adaug nume in blogroll doar daca acel blog merita. SI cand spun asta, ma refer la calitatea omului din spatele monitorului. Anii in care faceam schimb de link-uri au apus. Cred ca acum trebuie sa primeze calitatea, chiar daca e greu de obtinut. Nu ma intereseaza daca acest blog nu este citit sau vizitat. Nu ma intereseaza nici daca nu are o lista impresionanta si sonora de nume consacrate in blogging. I’ve grown up, nu-mi trebuie superficialitate.

Asa ca voi incerca sa tin standardele ridicate in ce priveste oamenii din mediul virtual.

Quality, not quantity!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: