ADDAMISSIA

16/05/2009

My SaturDay

Filed under: Miscelanea — Addamissia @ 12:05 PM
Tags: , , ,

Este ora 12:00  şi deja m-am plictisit de ziua asta. Adevărul este că sunt trează de la 6:30, aşa că am ceva ore de când bântui prin casă. Mi-am început ziua hotărâtă să-mi reinstalez Strong DC++ şi, ce-i mai important, să îl fac să mai şi meargă. Ştiam la ce nervi şi chinuri mă voi supune. Nu e prima dată când fac asta, însă acum dispuneam şi de răbdarea necesară. Problema mea era că de când mi-am instalat router-ul, Strong-ul nu mai mergea. Era o treabă complicată cu IP-urile, nu stau să o detaliez aici, ca după aia ziceţi că vorbesc în chineza veche. Am stat vreo oră pe forumuri, pe Softpedia, unde m-au ameţit ăia şi mai tare decât eram, după care mi-am zis că ar fi cel mai bine să-i întreb despre buba mea chiar pe cei care stau pe chat-urile de pe hub-uri. Zis şi făcut! Şi aşa am aflat si rezolvarea problemei mele. Am modificat neşte treburi, neşte chestii prin setarile programului şi acum are fata Strong DC++ 😀 . He-heee, ce bun!

După ce mi-am luat porţia de tehnică pe ziua de azi, am zis că nu ar strica puţină destindere. Prin urmare, am apelat la serviciile gratuite ale blondei Heineken care, de altfel, mi-a pus la dispoziţie o doză de calm necesară pentru a putea proba trei perechi de balerini asupra cărora trebuie să mă decid pînă luni dacă îi cumpar sau nu. După ce am rezolvat şi această problemă usturătoare, am mai studiat puţin traseul pe care îl vor avea autobuzele menite să asigure transportul călătorilor in noaptea asta, că deh, doar e Noaptea Muzeelor, nu? Şi, da, intenţionez să mă culturalizez la noapte, io şi cu încă două gagici. Acuma sincer, nu ştiu dacă o să vedem toate muzeele din traseu sau dacă o să ajungem la vreunul dintre ele 😀 până la urmă. Vedem noi. Important este să ne simţim bine şi să nu plouă. See ya!

2 comentarii »

  1. hmm..ce blonda sunt si io.Habar nu aveam ca astazi are loc evenimentul acesta.Oricum pana nu se termina Eurovisionul nu ies din casa, trebe sa vad ce mare branza facem anul acesta.In alta ordine de idei puteai sa apelezi si tu la un prieten cu problemuta ta de StrongDc.Ma bucur totusi ca ai rezolvat pana la urma..have fun:D

    Comentariu de sufletica — 16/05/2009 @ 1:26 PM

  2. E misto piesa lui Nelly Ciobanu, reprezentanta Moldovei. Sincer, mi se pare mult mai tare melodia decat cea a Elenei Gheorghe.

    Comentariu de Addamissia — 16/05/2009 @ 1:47 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Cipri Blog

Cipri Palamariu

poveștile mele

zâmbesc. visez. zâmbesc

ADDAMISSIA

Another Perspective of Life

%d blogeri au apreciat: